Top PGvhJ 2019 gewijzigd na 4 wedstrijden

0
656
NPSB schaal Politiegolfer van het jaar 2019

Het EDH Open was op donderdag 6 juni alweer de 4e wedstrijd van het seizoen. Duidelijk is dat er goed gespeeld wordt en dat de deelname aan de wedstrijden iets is toegenomen ten aanzien van vorig jaar. In 2018 waren er na 4 wedstrijden 126 deelnemers, dit jaar zijn dat er 133 maar dat aantal zou nog iets hoger zijn als spelers zich niet op het laatste moment afmelden wat helaas nog wel eens gebeurt.

In de categorie Politiegolfer van het jaar (tot en met handicap 20.0) heeft Stefan van der Noordt zijn koppositie iets verstevigt en heeft Mark Warmenhoven de 2e plaats ingenomen. Titelhouder Claudia Vrijland staat op de 3e plaats. Het verschil tussen deze drie is respectievelijk maar drie en twee punten dus de strijd is nog lang niet beslist.

In de categorie Politiegolftalent van het jaar (vanaf handicap 20.1) heeft Frans Jordan de leiding over genomen van Theo Vrijland die helaas niet aan het EDH Open kon meedoen. Gijs Eerdman en Tim Marcelis volgen op ruime afstand maar ook hier is de strijd nog volop gaande.

De beste vier wedstrijden van de reeks van zeven tellen mee voor het klassement.

Download klassement:
PGVHJ 2019 – klassement per 07062019