Training in het heuvellandschap van de Veluwe

0
1172

Op dinsdag 4 juli stonden er ruim 20 renners en rensters in het Gelderse Velp klaar voor een training op en rond de Posbank. De NPSB wielerselectie is halverwege het seizoen in voorbereiding op het EK wielrennen 2018 van de USPE. De afgelopen maanden werden er verschillende succes geboekt door de leden van de wielerselectie. Waaronder Joost Arentsen die knap tweede werd in de ronde van Bredevoort.

Verschillende geïnteresseerde collega’s die wel eens mee wilden trainen met de NPSB waren afgereisd naar Velp. De groep met ook vooral veel nieuw talent die de afgelopen tijd is aangesloten begon de dag met een rustige aanloop naar de Posbank. In de Veluwe werden verschillende trainingsvormen afgewerkt onder leiding van Rein Falke een van de gedelegeerden.

De dag werd afgesloten met een drankje op de Posbank alwaar kersvers Nederlands kampioen Glenn Edelenbos niet bij kon zijn omdat hij een afslag had gemist. Hopelijk zal hij in de tijdrit van 19 augustus in Waarde Zeeland geen afslag missen, maar een mooie tijd neerzetten.