TRIATHLONS 2019: NK 1/8 Amsterdam en NK 1/4 Spijkenisse

0
1302
EK Politie Triathlon maart 2019

NK 1/8 triathlon Eenheid Amsterdam

De inschrijving voor de 1/8e triathlon Eenheid Amsterdam is geopend.  Na de successen van afgelopen jaren tevens weer het NPSB NK 1/8 triathlon 2019. Met als nieuw onderdeel dit jaar: het politie NK Team Estafette Triathlon! Dus zoek een snel en/of juist gezellig team bij elkaar en schrijf je in!

Deze triathlon wordt voor de 12e keer georganiseerd door de afdeling Fit@NP Amsterdam, voor collega’s en gepensioneerde collega’s van de Nationale Politie en Koninklijke Marechaussee. Deze triathlon is door de laagdrempeligheid zeer geschikt voor beginners. Maar ook de snelste collega’s kunnen er volledig in los.
De triathlon wordt georganiseerd door collega’s en alleen voor collega’s, dus naast dat het een wedstrijd is voor het NK podium, ook zeker een gezellig samenzijn!

Datum: vrijdag 21 juni 2019 11:00 uur
Plaats: Amsterdam – Politie Trainingscentrum Over-Amstel (Ouderkerkerdijk 150)
Afstanden: 500m / 20km / 5km
Inschrijfgeld: 5 euro

  • Je kunt alleen of met een team meedoen (team van 2 of 3 collega’s)
  • Inschrijven voor de Amsterdamse collega’s is gratis (dit wordt betaald door de eenheid)
  • Inschrijven voor niet Amsterdamse collega’s kost 5 euro per persoon. Dus voor de estafette inschrijving 3 x 5 euro. Dit bedrag graag meteen na je inschrijving storten op rekening:
    NL45 RABO 0303 1367 58 tnv A.C. van Lierop onder vermelding van je naam zoals geschreven in je dienst-emailadres en bij KMAR svp je volledige dienst-emailadres!

Inschrijven gaat via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdc0ONixDKsb2hMmspjTVUyywOMlMhT8kLmAJZlKBfFR5SQfg/viewform

NK ¼ Politietriathlon 2019 Spijkenisse

Voor het Politie NK triathlon sluit de NPSB weer aan bij de Politietriathlon Spijkenisse. Binnen deze bestaande wedstrijd is er voor ons een apart gedeelte in de wisselzone vrijgehouden, inclusief tafel en bank, zodat we elkaar ook makkelijk kunnen ontmoeten.

Datum: zaterdag 14 september 2019
Plaats: Spijkenisse
Afstand: 1 km zwemmen / 40 km fietsen / 10 km hardlopen
Inschrijven: Via de site van de organisatie:

https://www.politietriathlon.nl/inschrijven/
(kies bij optie ‘onderdeel’ voor het NK Politie)

De inschrijving is al geopend!

Collega’s van de Nationale Politie & Koninklijke Marechaussee komen in aanmerking voor het NK 1/4 triathlon voor politie 2019! Prijzen zijn er voor de snelste 3 heren & dames t/m 39 & 40+. Afhankelijk van het deelnemersaantal worden daar nog categorieën aan toegevoegd.

Geïnteresseerd in meer triathlonnieuws?
Meld je aan via triathlon@politiesport.nl met je @politie.nl, @mindef.nl of @politieacademie.nl mail voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.