U I T N O D I G I N G

0
2364
kleiduivenschieten-NPSB

Onze tweede wedstrijd in de competitie voor 2017 vindt plaats op de schietbaan van SV Scheldezicht, Grensweg 17, 4411 ST Rilland. We hopen weer op een mooie dag met sportieve hoogte punten in het mooie Zeeland.

Wij nodigen u uit voor de 2e wedstrijd van het kleiduivenschieten op:

woensdag 17 mei 2017, 13:00 uur

U krijgt deze dag 100 duiven aangeboden waarbij zoveel als mogelijk wordt getracht om 50 duiven in jachtparcoursvorm te krijgen en 50 duiven in compak. De inleg voor de wedstrijdschutters bedraagt 5 euro waarbij u nu zelf de munitie aanschaft. Er mag met eigen munitie geschoten worden, uitsluitend staalhagel, 24 tot 28 gram en minimaal hagel 9 en maximaal hagel 6.

De recreanten krijgen onder leiding van een gediplomeerde instructeur 35 duiven aangeboden. Voor iedere serie van 5 duiven mogen 2 proefschoten worden gegeven. De inleg voor de recreanten bedraagt eveneens 5 euro.

Het is een unieke kans om kennis te maken met dynamisch schieten. Ook het leren omgaan met een jachtwapen kan van belang zijn bij uw werkzaamheden. Controle jachtzaken of wapencontrole bij wapendragers thuis geven u vooraf meer inzicht en kennis omtrent deze wapens en de daarbij behorende jachtakte of verlof.

Inschrijving kan tot een half uur voor aanvang wedstrijd. Wel is het voor de recreanten van belang om voor 10 mei 2017 te melden of je gaat deelnemen, i.v.m. planning en inzet instructeurs.

Jur Froma en Herbert Teulings

p.s. Noteer vast in uw agenda: 14 juni 2017 Halle, 13 september NK te Lienden.