Uitnodiging kleiduivenschieten

1
2117
npsb-kleiduivenschieten

Onze tweede wedstrijd in de competitie voor 2016 vindt binnenkort plaats. We hopen op een mooie dag met sportieve hoogtepunten.
U bent van harte uitgenodigd voor de 2e wedstrijd van het kleiduivenschieten op:

woensdag 11 mei 2016

De wedstrijd wordt gehouden op de schietbaan van SV de Betuwe, aan de Ommerenwal 2 te Ommeren

Aanvang van de wedstrijd 13.00 – 13.30 uur.

Het adres van de schietbaan;  Ommerenwal 2 te Ommeren.

U krijgt deze dag 100 duiven aangeboden waarbij zoveel als mogelijk wordt getracht om 50 duiven in jachtparcoursvorm te krijgen en 50 duiven in compact. De inleg voor de wedstrijdschutters bedraagt 25 euro, waarvoor u ook nog 2 of 3 doosjes patronen á 25 stuks krijgt. Er mag met eigen munitie geschoten worden, uitsluitend staalhagel, 24 tot 28 gram en minimaal hagel 9 en maximaal hagel 6.

Recreanten krijgen onder leiding van een gediplomeerde instructeur 35 duiven aangeboden. Voor iedere serie van 5 duiven mogen 2 proefschoten worden gegeven.De inleg voor de recreanten bedraagt 15 euro.

Het is een unieke kans om kennis te maken met dynamisch schieten. Ook het leren omgaan met een jachtwapen kan van belang zijn bij uw werkzaamheden. Controle jachtzaken of wapencontrole bij wapendragers thuis geven u vooraf meer inzicht en kennis omtrent deze wapens en de daarbij behorende jachtakte of verlof.

Inschrijving kan tot een half uur voor aanvang wedstrijd. Wel is het voor de recreanten van belang om voor 10 april 2016 te melden of je gaat deelnemen, i.v.m. planning en inzet instructeurs.

De schietbaan is vanaf 11.00 uur geopend!

De gedelegeerden,      
Jur Froma en Herbert Teulings


p.s. Voor uw agenda: wo 29 juni Aalten en wo 14 september NK in Nieuwe Pekela