Verslag trainingsweekend dames handbal bij BV Hellas in Den Haag

0
2246
volleybal-NPSB

Na een aanreis naar Den Haag door de verschillende vrijdagavondfiles heen arriveerden de speelsters en begeleiders eind augustus op tijd bij handbalvereninging Hellas. We begonnen met een gezamenlijke training met de damesselectie van Hellas. De technische staf van Hellas ontleedde en vervolmaakte gedurende de training het ‘buitenspelletje’ helemaal. Ook andere aspecten van het handbal kwamen aan bod.
Na de training speelden we een wedstrijd met de selectie van Hellas. De politiedames wonnen met 12-10! Het was een mooie gewaagde wedstrijd.
Omstreeks 23.00 uur lagen we op onze luchtbedjes in de kleedkamer van de sporthal.

Op zaterdag startte de training om 8.30 uur. Dit keer trainden we met onze eigen selectie en werd er aandacht besteed aan de verdediging. Ook het ‘buiten’ spel werd verder uitgediept. Verder nam onze trainer/coach Martin Kohler ook de stooraanloop met ons door.
Na de lunch, wederom verzorgd door Hellas, werd het appeltje-eitje spel nog eens doorgenomen. Ook het sperren en contrabewegen van de circel en samenspel met de opbouwers kwamen aan bod.
Na een goede warme maaltijd speelden we in de avonduren tegen het handbalteam van WHC die in de overgangsklasse spelen. Ook hier liep de score redelijk gelijk op, maar we liepen in de laatste fase van de wedstrijd uit naar 19-13. Verdiend gewonnen.

Op zondag speelden we tegen de selectie van Hellas. Omdat we zelf te weinig speelsters hadden kregen we ondersteuning van Hellas zelf. De ruststand was 5-8 in het voordeel van Hellas en de eindstand was 13-18 in het voordeel van Hellas. Al met al een zeer geslaagd weekend.
Dank aan Hellas voor de gastvrijheid en veel succes gewenst voor het komend seizoen.

Karina van den Berg-Slaman