Zeilen in 2016

0
2203

Het zeilseizoen staat weer bijna voor de deur! Ook dit jaar belooft het weer een spannend en leuk seizoen te worden met natuurlijk eerst de seizoen opening: de regatta. Die zal op 20 april in de thuishaven van Ottenhome in Kortenhoef worden gehouden.

Maak kennis met zeilen

De regatta is toegankelijk voor alle collega’s, dus dat wil zeggen voor zeilers- en niet-zeilers. Speciaal voor deze dag is er namelijk ook een recreanten klasse (B-klasse) ingebouwd. Dat betekent dat je kunt leren zeilen met tips en trucs van de meer ervaren wedstrijdzeilers uit de A-klasse.  Je kunt je daar ook inschrijven voor de drie wedstrijddagen voor de zogenaamde Lange Baan bokaal:

  1. 18 mei (Kortenhoef)
  2. 9 september (Koudum in Friesland)
  3. 5 oktober (Kortenhoef). 

NK Korte Baan

Het NK Korte Baan is gepland op woensdag 15 juni. Deze eendaagse wedstrijd zal ergens in Midden-Nederland worden gehouden. Wij zijn druk aan het zoeken naar een mooie locatie! Om de kosten hoef je het allemaal niet te laten. De NPSB sponsort in belangrijke mate deze evenementen, dus laat je niet weerhouden om het ruime sop te kiezen. Zoek een zeilmaat op en ga van de wal!

Voor meer informatie en inschrijving kun je terecht bij de collega Hugo Schrama (tel: 06-46376783), Bert-Jan van Ekris (tel:0297-261566 of bvanekris@freeler.nl) en Mariëtte Hilhorst, tel 06-21534864).