Zwemoversteek IJsselmeer voor het CSG

0
247
Zwemoversteekd CSG

Op woensdag 15 augustus 2018 (met als reservedatum woensdag 22 augustus 2018) ga ik in estafettevorm (met twee andere zwemmers: John en Wendy) het IJSSELMEER overzwemmen (22 km met z’n drieën). Ik ga proberen al zwemmend geld in te zamelen voor het Centrum Seksueel Geweld.

Van jongs af aan ben ik regelmatig in het water te vinden. Als gedelegeerde zwemmen voor de NPSB organiseer ik samen met een collega verschillende jaarlijkse wedstrijden en kampioenschappen. We maken het mogelijk voor collega’s om in politieverband te sporten waardoor zij elkaar op een andere manier kunnen leren kennen. Sinds een jaar ben ik werkzaam bij het Team Bestrijding Kinderporno & Kindersekstoerisme in Oost-Nederland. Door mijn werk bij de politie ben ik in aanraking gekomen met het Centrum Seksueel Geweld. Het is van groot belang dat mensen die te maken hebben gehad met seksueel geweld, de juiste hulpverlening krijgen. Bij het Centrum Seksueel Geweld werken specialisten samen om slachtoffers de zorg te bieden die zij nodig hebben. En nu wil ik, door middel van het beoefenen van mijn hobby zwemmen, geld inzamelen voor dit centrum. Alle beetjes helpen!

Babette Rens, gedelegeerde zwemmen NPSB

Voor meer informatie over het Centrum Seksueel Geweld of een donatie ga je naar: https://www.actievoorumcutrecht.nl/actie/zwemoversteek-centrumseksueelgeweld

Wilt u contact met mij over de zwemoversteek? Mail dan naar: zwemoversteekijsselmeercsg@gmail.com 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here