Open NK Uniformdiensten

0
140

Op 16 juni 2024 wordt het open NK geüniformeerden georganiseerd! Dit betreft een NK voor de werknemers van geüniformeerde overheidsdiensten zoals Marechaussee, politie, brandweer, douane, BOA’s, bewakings- en beveiligingspersoneel, boswachters enz.

Aanvangstijd, rondes en afstand:
Om 14:01 uur starten zowel de heren als dames. De heren rijden 9 ronden (67,5km) en de dames 7 ronden (52,5km).

Permanence:
Kantine van sportpark “De Zoek”, gelegen aan de Zoeksedijk 6, 4721 AT Schijf.

Start-finish:
De start-/finishlocatie is aan de Hoeksestraat gelegen ter hoogte van het parkeerterrein van café Jagersrust. Op de afbeelding van het parcours is te zien waar de start/finish gesitueerd is ten opzichte van de inschrijving.
Graag aandacht voor het volgende: In verband met de mylabsregistratie is het niet toegestaan bij het inrijden de finishlijn te passeren. De deelnemende renners kunnen inrijden dicht bij de startlocatie buiten het parcours op zowel de doorgaande weg naar Achtmaal als ook op de weg naar Essen of rijdend van de permanence parallel aan het parcours op de Zoeksedijk richting start/ finish. Vanaf het moment dat de eerste categorie is gestart, geldt dat er in geen geval tegen de rijrichting van de renners in mag worden gereden.

Parcours:

Op een paar honderd meter klinkers na een prachtige asfaltronde van 7,5 km
De ronde wordt rechtsom gereden vanaf het vertrek in de Hoeksestraat (start/finish) naar rechts de Achtmaalsebaan in aan het eind weer naar rechts de Nederheidsebaan in richting de kern van het dorp Schijf in de bocht verandert de naam in Roosendaalsebaan om aan de dorpsrand ter hoogte van restaurant Kir Royal de Hoeksestraat weer in te duiken richting de finish.

Inschrijven:
Voorinschrijven verplicht via:
https://inschrijven.nl/form/2024061650272-nl

De inschrijfkosten bedragen €5. In dat bedrag zit NIET de huur van een transponder. Rijdt u met een eigen transponder en heeft u de gegevens van uw transponder doorgegeven, dan is uw inschrijving afgerond. Heeft u geen eigen transponder dan dient u er een te huren. De transponder ligt dan voor u klaar in de permanence bij de inschrijving. U dient de huur van €5 contant te voldoen (er kan niet worden gepind).
Voor de wedstrijd krijgen de renners een rugnummer toegewezen. Het is de bedoeling dat het rugnummer en de (eventueel) gehuurde transponder na de wedstrijd weer worden ingeleverd. Hiertoe nemen wij als onderpand uw ID of vergelijkbaar document in die u bij inlevering, samen met de eventueel door u gewonnen prijs, weer terugkrijgt.

LET OP! De inschrijving voor de wedstrijd sluit op dinsdag 11 juni 2024 om 24:00 uur. Hebben zich op dat moment minder dan 25 deelnemers vooringeschreven, dan gaat de wedstrijd niet door. U krijgt hier dan uiterlijk vrijdag 14 juni bericht over zodat u nog in kunt schrijven voor het NK WFN (zie elders website). Het door u betaalde bedrag wordt bij niet doorgaan teruggestort.

Voor alle informatie kijk op www.sportfrinten.nl