Geslaagde (warme)editie NK hockey 2023

0
548
NK hockey 2023 winnaars
NK hockey 2023 winnaars.

Vrijdag 8 september stond het NK Politie Hockey Toernooi 2023 weer op de planning. Het jaarlijkse sportevenement, georganiseerd door de afdeling Hockey van de NPSB, vond plaats in Woerden. Verschillende politie hockeyteams uit het hele land streden die dag om de felbegeerde beker. Dit jaar waren voor het eerst teams van Defensie en de Marine van de partij. De dag stond niet alleen in het teken van sportiviteit, maar ook verbinding, netwerken en ontspanning.

Goed gastheerschap
Hockeyclub MHC Woerden stond weer garant voor geweldig gastheerschap. Voor het toernooi konden we gebruikmaken van hun faciliteiten en velden. Een team van vrijwilligers vanuit de club hadden de verzorging van de dag weer top geregeld.

Oost-Brabant wéér kampioen
Met een temperatuur van 30 graden was het voor de teams een flinke uitdaging om alle wedstrijden scherp te blijven. Het lukte, maar uiteindelijk was het de eenheid Oost-Brabant die aan het langste eind trok. Zij prolongeerden hun titel en mogen een jaar lang genieten van de beker. ‘De lat leggen we voor onszelf wel hoog om volgend jaar weer te winnen. De concurrentie zit niet stil en er wordt heel goed gehockeyd door de collega’s’ aldus teamcaptain van Oost-Brabant Dennis Schellekens. ‘Hoe trots ik op mijn team ben? Super trots! We hebben weer mooie en sportieve hockey laten zien wat uiteindelijk tot de titel heeft geleid. Maar wat een geweldig toernooi! Leuk om elkaar weer te zien en nieuwe collega’s te ontmoeten. Ook leuk dat er dit jaar een team van Defensie en van de Marine deelnamen. Samen sporten zorgt toch voor verbroedering’.

Ook NPSB hockeygedelegeerde Dion kijkt tevreden terug en hoopt iedereen volgend jaar weer te zien! Een speciale dank gaat uit naar de NPSB, Michel en Jacqueline, Joren en Gijs en MHC Woerden.