Wielersport evenementen

Salland toertocht 2019

3 april 2019
Wielersport

Op woensdag 3 april 2019 wordt het jaarlijks terugkerende wielerevenement door het groene, glooiende Sallandse landschap verreden. De renners hebben keuze uit het volgen een lichte route van 100 kilometer of een zware route van 140 kilometer. Deze tocht wordt georganiseerd door verschillende enthousiaste collega’s uit de regio Zwolle. Niet voor niets is dit al de 37e editie en wordt de Salland toertocht door vele sportieve fietsers uit het gehele land bezocht.

Inschrijven
De Nederlandse Politie Sportbond wil deze tocht graag aanbevelen en heeft de tocht om deze reden op de kalender van de NPSB geplaatst. Met als voordeel dat de deelnemers onder de ongevallenverzekering van de NPSB vallen. De toertocht wordt in samenwerking met de NPSB georganiseerd en de deelnemers kunnen gebruik maken van de faciliteitenregeling.Starttijd: tussen 8.30 uur en 9.30 uur.

Start- en finish locatie: SVI voetbalver. IJsselcentraleweg 9 8014 BK Zwolle.
Inschrijving: openbare inschrijving bij aanvang start.
Deelnamekosten: € 5,00
Organisatie: Politie Team Zwolle.

Sint Jozefklassieker

14 april 2019
Wielersport

36e Texeltoertocht

22 mei 2019
Wielersport

Op woensdag 22 mei 2019 organiseert de politiesportvereniging Noord-Holland weer de traditionele Texeltoertocht. Dit jaar wederom met de mogelijkheid om een deel van Texel wandelend te verkennen.

We starten met een redelijk snelle groep fietsers die niet harder dan 25 kilometer per uur mag rijden. Deze wordt voorgereden door rijders van de Texelse wielersportgroep. Daarnaast rijdt er een langzamere groep als daar animo voor is. Bovendien bestaat de mogelijkheid het eiland op eigen gelegenheid te verkennen. De inschrijving staat open voor leden van de politiesportvereniging Noord-Holland, maar ook voor collega’s van de Nationale Politie die hier niet bij aangesloten zijn, alsmede echtgenotes(en), vrienden en kennissen.

Ook dit jaar is er een mountainbiketocht. Deze start op het uiterste puntje van Texel, aan de kant van Den Helder en vervolgt dan naar het noorden over het strand, naar de vuurtoren richting De Cocksdorp. Deze tocht gaan ...

Meer

NK wielrennen

17 juni 2019 tot 23 juni 2019
Wielersport

Milsbeek MTB

25 oktober 2019
Wielersport