Wielersport evenementen

NK wielrennen

26 september 2019
Wielersport

De inschrijving voor het Nederlands kampioenschap wielrennen NPSB op de weg is geopend. Op donderdag 26 september 2019 zal wederom het Nederlands kampioenschap NPSB worden georganiseerd op de Nedereindse berg in Utrecht. De afgelopen tijd zijn de gedelegeerden van de wielersport in onderhandeling geweest met Libema Profcycling, de organisator van de ZLM tour. De insteek was om het NK NPSB in de uren voor de ZLM tour plaats te laten vinden. Maar gezien Libema dit jaar voor het eerst de ZLM tour organiseert en de tijd begon te dringen hebben we besloten de plannen door te schijven naar 2020. Daarom heeft het NK 2019 niet traditioneel in mei plaatsgevonden, maar zal dit op donderdag 26 september 2019 worden verreden.

Inschrijflink:
https://inschrijven.nl/form/2019062150272-nl

Meer

Milsbeek MTB

25 oktober 2019
Wielersport

Op vrijdag 25 oktober 2019 staat de 24e editie van de NSG mountainbike toertocht gepland. Deze mountainbiketocht is een besloten tocht die georganiseerd wordt voor alle medewerkers van Dienst Justitiële Inrichtingen (NSG) en de politie (NPSB). De tocht kent in 2019 drie afstanden, 40-50-60 km. De bossen van het Rijk van Nijmegen en het Reichswald vormen jaarlijks het decor van deze pittige, uitdagende en fraaie mountainbiketocht die vele hoogtemeters telt.
Aan de voet van de st. Jansberg zijn we ieder jaar te gast bij voetbalvereniging Milsbeek. De organisatie is in handen van de PI Grave. Wees er snel bij want vol = vol! De toertocht start om 10:30 uur. De inschrijfkosten van deze tocht zijn dit jaar verlaagd naar € 7,- voor de deelnemers van de NPSB. Na afloop van deze sportieve tocht staat er voor iedere deelnemer een warme maaltijd klaar bij eethuis “De Diepen”. De ...

Meer