Team Politie wint 8e editie POLMARCUP

0
1065
Teamcaptain Jan Koppers- (KMar) draagt de cup over aan teamcaptain Dennis (politie)
Teamcaptain Jan Koppers- (KMar) draagt de cup over aan teamcaptain Dennis (Politie).

Vianen – Op donderdag 13 oktober werd op golfbaan de Kroonprins in Vianen voor de 8e de strijd aangebonden tussen de teams van Politie en Marechaussee. Bij deze wedstrijd komen de golfers uit verschillende hoeken van het land. Uitgerekend op deze dag stond er, vanwege het slechte weer, 700 kilometer file. Toch wist iedereen op tijd aanwezig te zijn. En blijkbaar hadden de weergoden het goed met ons voor, een beetje miezerregen, terwijl het elders in het land met bakken uit de lucht kwam.

Het welkomstwoord werd deze keer gehouden door Petra van den Aardweg als scheidend teamcaptain van de politie. De wedstrijd begon om twaalf uur met een één-tee-start. De eerste negen holes werd er greensome gespeeld en de tweede negen de singles. De onderlinge sfeer was goed en er werd uiteraard op het scherpst van de snede gespeeld. De meeste flights liepen goed door, een enkele was wat trager. Gelukkig waren er niet veel leden in de baan.

Tegen half zes was iedereen binnen en kon de stand bekend worden gemaakt. Een tijd lang liepen de scores gelijk op, maar aan het einde bleek de politie toch de winnaar: 11 ½ tegen 6 ½ punt.

De teamcaptain van de KMar Jan Koppers overhandigde de wisselbeker aan de teamcaptain van de politie Dennis Pistoor. Door de horeca van de Kroonprins werden er heerlijk hapjes en drankjes geserveerd en kon iedereen daarna met een gevulde maag tevreden huiswaarts. Weer de file in…..

Op naar het volgend jaar!