Clinic strongman

0
1013

Er staat weer een nieuwe clinic voor de deur. Dit keer een kennismaking met Strongman. Strongman staat voornamelijk bekend als de sport waarin je vrachtwagens trekt, tractorbanden flipt en boomstammen boven je hoofd duwt. Deze sport bestaat al een tijdje maar begint sinds enkele jaren steeds meer uit te breiden en aandacht te krijgen. Veel van deze oefeningen zijn terug te vinden in de CrossFit wereld. Dit is dan ook niet voor niets; het is een hele leuke manier van krachttraining. Het is uitdagend, leerzaam en erg functioneel maar ook zeker toegankelijk voor elk niveau, van beginner tot vergevorderde. En laat de naam ‘Strongman’ je als vrouw niet misleiden. Strongman training is er evenzeer voor vrouwen!

Personal trainer Niels Gordijn is meerdere malen de 2de sterkste man van Nederland geworden. Ook heeft hij meerdere Nederlands records op zijn naam staan. Niels heeft aardig wat ervaring binnen deze sport en wil dit graag tijdens de clinic met jullie delen. Tijdens de clinic krijg je theoretisch uitleg en ga je actief aan de slag met de meest voorkomende technieken binnen de sport. Kom dus vooral in sportkleding en laat je verassen.

Inschrijven
Zin om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Strongman? Schrijf je dan in voor zaterdag 18 juni 2022 door ondergetekende een mail te sturen.

Wanneer: zondag 26 juni 2022 tussen 10.00 – 13.00 uur
Waar:  Powerbase-Fitness, Zandweg 15, 5683 CK Best (Noord-Brabant)
Kosten: 5 euro p.p.  Na aanmelding ontvang je een mail met de betaalgegevens