Hardlopen en wandelen in de achtertuin van Nijmegen

0
716
Hardlopen en wandelen in de achtertuin van Nijmegen

Het weekend van 10 en 11 september stond in het teken van de Zevenheuvelentrail en Zevenheuvelenhike. De NPSB afdeling atletiek-trail-survival had een mooie groep collega’s op de been gekregen om de uitdaging aan te gaan op een van de afstanden van 7 tot 42 kilometer. Hardlopend of wandelend. De stichting Zevenheuvelen had voor uitdagende routes over verschillende afstanden gezorgd. Alle routes met serieuze hoogtemeters. Onder de deelnemers ook collega’s uit de NPSB herstelsportgroepen en fit@NP. Het evenement bleek uitermate geschikt voor deze doelgroep en iedereen bedwong met succes de heuvels in de achtertuin van Nijmegen.

Het was voor het eerst in de geschiedenis dat de stichting Zevenheuvelen naast een trail een hike in het programma had opgenomen. Wat was het een succes met op beide dagen een grote groep mensen op de been. Dat het zaterdag tijdens de trail regende deerde niemand. Het zonnetje op de zondag werd des temeer gewaardeerd.

‘Tijdens de trailrun van 21 km door de Nijmeegse heuvels, lachend door de blubber…En het waren meer dan 7 heuvels!’
– Martin –

‘Bedankt voor een hele mooie en super georganiseerde wandeldag. Samen met mooie mensen en fijne gesprekken…. Ik heb genoten! Op naar de volgende!’
– deelnemer uit fit@NP groep –

‘Met gelijkgestemde collega’s de soms echt wel pittige heuvels bedwongen. Heerlijk ontspannen tocht door een fantastisch mooi stukje Nederland. Bedankt NPSB!’
– Renate –

Gezien het succes is de verwachting dat dit nieuwe evenement van de Stichting Zevenheuvelen een vervolg krijgt. Uiteraard is de NPSB afdeling atletiek-trail-survival er dan weer bij!