NK OD 2021

0
1109
Politie NK 1/4 triathlon Spijkenisse 2018

In 2020 kon voor ons alleen het NK kwart triatlon in Spijkenisse doorgegaan. Alleen in de laatste maanden van de zomer waren de cijfers zo goed, dat evenementen door mochten gaan. De organisatie van die triatlon is er echter mee gestopt. We moesten dus op zoek naar een nieuwe wedstrijd. Dit is de Krista triatlon in Amersfoort geworden. Deze triatlon heeft alleen geen kwart afstand, maar een OD. Dat betekend 1500 meter zwemmen i.p.v. 1000. Voor sommigen heerlijk en voor anderen een extra stuk ‘martelgang’ door het water. Na alle recente aanscherpingen van de corona regels hadden we er een hard hoofd in dat het door mocht gaat, maarrrrrrr HIJ GAAT DOOR! Er zijn 35 plekken voor de politie gereserveerd. Schrijf je dus snel in!

Informatie en inschrijven Keistad Triatlon 2021

Datum zondag 5 september 2021
Tijd 12:00u (kan nog wijzigen)
Plaats Amersfoort
Afstanden 1500m zwemmen/43 km fietsen/10 km hardlopen (fiets- en looproute bestaat uit 4 rondes, dus erg leuk, als dit tegen die tijd toegestaan is, om supporters mee te nemen)
Inschrijven Via www.keistadtriathlon.nl Kies optie ‘Politietriatlon OD’
Kosten 45 euro bij inschrijving. Via de NPSB krijg je 20 euro terug na je deelname.
Prijzen Voor iedere deelnemer is er vanuit de NPSB een leuke/lekkere goodiebag.

Er zullen in ieder geval prijzen zijn voor de eerste 3 dames en heren van de politie en KMAR (Eventueel uitgebreid bij voldoende inschrijvingen)

Informatie: Ons NK wordt binnen de bestaande wedstrijd gehouden.

Na je inschrijving ontvang je alle deelnemersinformatie etc. van de organisatie.