Vijftig startbewijzen voor NKM Obstaclerun

0
1375
obstacle run 8 september 2021

Inschrijving: VOL
Op woensdag 8 september 2021 vindt op de Oranjekazerne in Schaarsbergen het Nederlands Militair Kampioenschap (NMK) obstaclerun plaats. Voor deze uitdagende obstaclerun met survivalrunaccenten hebben wij 50 startbewijzen (1 startgroep) voor politiesporters in de wacht weten te slepen. Er wordt een aparte politieklassement opgemaakt.

Op het terrein van de Oranjekazerne wordt een route van 12 kilometer over verhard en onverhard terrein uitgezet. Deelnemers komen hierbij ongeveer 40 hindernissen tegen. Eén van deze hindernissen wordt door de NPSB neergezet.

Ben je een geoefende obstacle- en survivalrunner? Dan is dit een mooie gelegenheid om je skills te laten zien. Aanmelden kan tot 25 augustus (of eerder als de 50 startbewijzen vergeven zijn). Wil je meedoen? Stuur vanaf je politie mailaccount een bericht naar michel.hagenbeek@politiesport.nl. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer en noodtelefoonnummer.

De starttijd is 11.00 uur en meld je om 10.15 aan. Meer informatie en instructies over deze obstaclerun vind je op www.sportcommissie.nl. Lees deze goed door.

De NPSB ondersteunt dit initiatief deelname gratis.