NK Survivalrunning Politie, twee geslaagde dagen

0
1701
nk-survivalrunning-politie

Dag 1, een verslag van collega Nick en Luuk
Hang-on-run 2021. Een koude en regenachtige dag in Doorn. Bij aankomst een goede gelegenheid tot parkeren. Er was goed nagedacht over de COVID-maatregelen.
De faciliteiten om warm te blijven ( grote open haard) eten, douchen en omkleden. Het was goed geregeld.

De start en finish van de 9 km run heeft zich tussen de regenbuien afgespeeld. Het parcours kenmerkte zich door een start  van 1,5 km hardlopen. Een goede gelegenheid om je lichaam op bedrijfstemperatuur te krijgen. Mooie afwisseling qua hindernissen. Snelle en korte hindernissen maar ook langere combi’s en een ninja-warrior achtig obstakel. Aan variatie geen gebrek. Er is mooi gebruik gemaakt van de omgeving. De hindernissen liepen mooi in elkaar over en werden afgewisseld met stukken hardlopen door de heuvel- en bosrijke omgeving. Al met al een geslaagde dag.

Dag 2, een verslag van Marco en Sjoerd
De Hang-on survivalrun in Doorn is succesvol afgerond. Een mooie wedstrijd voor de deelnemende collega’s waarbij iedereen wel zijn uitdaging heeft gevonden. Ondanks de weer opkomende corona is er met de nodige inspanning een veilige sportomgeving gecreëerd en kon het evenement doorgaan. En met succes! Het parcours liep door de bossen en zorgde voor een mooi uitzicht. Het leuke aan dit evenement is dat de hindernissen niet evenredig zijn uitgesmeerd over de gehele afstand, maar dat je voldoende ruimte krijgt om te lopen, om vervolgens een hele bak met hindernissen achter elkaar te krijgen. Hier lag voor velen de uitdaging. De hindernissen waren mooi gemaakt en er was genoeg ruimte voor de drukte. Het weer werkte niet heel goed mee; we hebben kou en regen gehad, maar survival is geen survival wanneer je niet een beetje ontbering hebt gehad. Het waren twee geslaagde dagen die volgend jaar zeker weer herhaald mogen worden.

Kijk voor de uitslagen en foto’s op www.hang-on-run.nl