Sponsor Team IJsselland voor hun inzet tijdens Alpe d’HuZes

0
138
alpedhuzes

Op 6 juni 2024 gaan collega’s David, Do, Danny, Richard, Michael en Maarten (van links naar rechts op de foto) de Franse Alpe d’Huez beklimmen. Ruim 5000 deelnemers zetten zich die dag fietsend, hardlopend of wandelend in om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dit geld gaat naar kankeronderzoek en naar de verbetering van de levenskwaliteit van mensen met kanker.

De zes collega’s van de Bewakingseenheid Oost Nederland hebben allemaal hun eigen persoonlijke reden om mee te doen aan dit unieke sportevenement. Maar alle zes doen ze mee onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Om zoveel mogelijk geld op te halen, is het mogelijk hen te ondersteunen met een donatie. Voor alle informatie over hun actie ga je naar https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/TeamIJsselland.

Via de QR-code is het mogelijk om rechtstreeks een donatie over te maken.

Collega Do: ‘Voor iedereen met goede voornemens, wellicht kun je er een win-win situatie van maken. Ik werd recent benaderd door een collega die vertelde dat ze gaat stoppen met roken. Het geld dat ze daarmee de komende maanden gaat besparen, gaat overmaken voor Alpe d’HuZes. Daar krijg ik nou écht energie van! Wat een top idee!’