Viswedstrijden in landelijk competitie verband

0
653
wedstrijden in landelijk competitie verband

Voorzichtig zijn de hengelsporters, na bijna 2 jaar nauwelijks in wedstrijdverband gevist te hebben, dit jaar weer begonnen met de wedstrijden in landelijk competitie verband. Ondertussen zijn er alweer 4 wedstrijden gevist met als wedstrijddecor het Noord-Hollands Kanaal te Wijdewormer, het Beukerskanaal te Giethoorn, en twee keer de Helomavaart te Munnekeburen.

De volgende wedstrijden staan nog op het programma:
Donderdag 30 juni wordt er gevist op het Prinses Margriet kanaal te Sint Nicolaasga, info te verkrijgen bij de bondsgedelegeerden of Willem Draaijer ( mail: willemdraaijer@gmail.com )

Donderdag 7 juli vindt het Nederlands Kampioenschap Vijvervissen plaats op de Snake Lake te Nijkerk, info te verkrijgen bij de bondsgedelegeerden of Bas Boersma ( mail: basboersma@upcmail.nl )

Donderdag 8 september wordt het Nederlands Kampioenschap Vrije Hengel gevist op het Van Starkenborghkanaal onder de rook van Groningen. Info te verkrijgen bij de bondsgedelegeerden of Nanno Kamst
( mail: nkamst@ziggo.nl )

Het Europees Kampioenschap op het voormalig Olympische Roeibaan te Szeged (Hongarije) op 23 & 24 september. In principe moet je je hiervoor klasseren via de landelijke competitie. Als er geen 30 deelnemers zijn van Nederland komen niet geklasseerde hengelsporters in aanmerking voor afvaardiging namens Nederland. Mocht men dus hier aan mee willen doen is het verstandig om contact op te nemen met een van de bondsgedelegeerden
Henk Kuipers of Piet Battjes.

Donderdag 29 september is het Nederlands Kampioenschap Klassieke Hengel ( Vaste Hengel) op de Urkervaart te Tollebeek. Info is te verkrijgen bij de bondsgedelegeerden Piet Battjes of Henk Kuipers (mail: hengelsport@politiesport.nl)

Donderdag 13 oktober is Noord-Hollands Kanaal weer het wedstrijdwater bij Wijdewormer. Info is te verkrijgen bij de bondsgedelegeerden of bij Bas Boersma (mail: basboersma@upcmail.nl )

Donderdag 20 oktober wordt de landelijke competitie afgesloten. Het wedstrijdwater is nog niet bekend. Het zou de IJssel bij Veessen zijn, maar de rechthebbende van het visrecht op dit visparcours verleent geen vergunning meer aan vissers op dit stuk. Nader info over het wedstrijdparcours volgt nog.

Genoemde wedstrijden, m.u.v. het EK, worden gevist volgens de wedstrijdvoorschriften en wedstrijdreglement hengelsport van de NPSB. Inschrijving voor genoemde wedstrijden, m.u.v. het EK in Hongarije, sluit een week voor de wedstrijd plaats vindt.

Mocht je nadere info willen neem dan contact op met de bondsgedelegeerden Henk Kuipers en Piet Battjes via: hengelsport@politiesport.nl