Zeezwem-clinics 31 augustus 2023(beginners en gevorderden)

0
338

Op die dag was het tijd voor de Zeezwem-clinics (beginners en gevorderden) i.s.m. Zwemanalyse. We waren te gast bij de Reddingsbrigade van Wassenaar. Wat was het een mooie dag.  Erg geschikt om eens te ervaren wat golven en stroming met je doen.

Eerst was het tijd voor de “beginners”. Onder leiding van René van Zwemanalyse gingen zij het gevecht aan met de golven. Zwemmen was lastig, maar toch presteerde deze groep het om tussendoor even een Duitse meneer uit het water te halen. Deze meneer riep: “Hielfe, Hielfe”. Hij had moeite om boven te blijven en in paniek maakte hij het zichzelf vooral moeilijker. Wat was ik trots op “mijn” zwemmers en René !

Daarna was het tijd voor de “gevorderden”. Ook zij doken samen met René van Zwemanalyse de golven in. De golven werden iets minder woest, maar waren zeer zeker nog aanwezig. Ook deze groep genoot van de ervaring die ze opdeden met zeezwemmen. Ze zwommen zover bij me vandaan, dat ik alleen nog maar de mooie fel gekleurde badmutsen en zwemboeien kon zien.

Kortom: een geslaagde dag!