Meld je nu aan voor de Nationale Politie Sportdag 2024

0
27
politie-sportdag-2024

De teamcaptains zijn bekend, het is dus de hoogste tijd om je aan te melden voor de Nationale Politie Sportdag 2024! De sportdag vindt op vrijdag 27 september plaats in Biddinghuizen. De NPSB heeft ook voor dit jaar de handen ineengesloten met Mud Masters.

Mud Masters
Ook dit jaar staat het parcours van Mud Masters centraal. Daarnaast zijn er punten te verdienen met politiesport-gerelateerde onderdelen, ook dit jaar met een Amerikaans tintje. En natuurlijk ontbreekt het touwtrekken niet, onder leiding van officiële scheidsrechters van de Tug of War International Federation TWIF.

Meld je aan bij je teamcaptain
Per eenheid/dienst kunnen er maximaal 40 collega’s deelnemen. Wil je meedoen? Meld je dan snel aan bij de teamcaptain van jouw eenheid/dienst. De namen en mailadressen van de teamcaptains vind je als download bij de aankondiging van de sportdag op intranet. Ben jij een van de 40 gelukkigen die jouw eenheid/dienst mag vertegenwoordigen? Meld het dan snel bij jouw planning met het oog op sportverlof (https://www.politiesport.nl/wp-content/uploads/2018/01/Beleidsregel-Facilitering-fit-en-gezond.pdf).

Relatieplein
Ook dit jaar wordt een relatieplein ingericht waar iedereen terecht kan om te ontmoeten en een praatje te maken. Welke organisaties hierbij aanwezig zijn wordt later bekend gemaakt.

Politiesport voor iedereen
De Nationale Politie Sportdag is geschikt voor zowel recreatieve sporters als wedstrijdsporters. Naast de strijd om de titel ‘Fitste Eenheid van Nederland’ gaat het tijdens de sportdag vooral om elkaar ontmoeten en samen bewegen. De Landelijke Eenheid (LO/LX) is regerend ‘Fitste Eenheid van Nederland’. Lukt het hen de titel te prolongeren? We weten het aan het einde van middag op 27 september!