Midwintermarathon Apeldoorn: je gaat sneller als je lacht!

0
121
1 vaste plek in het souterrain
1 vaste plek in het souterrain.

Ruim 100 collega’s vonden op zondag 4 februari hun weg naar Apeldoorn. Daar stond de Midwintermarathon op het programma. Het keuzemenu bestond deze dag uit de Minimarathon; 10 Engelse mijlen voor de geoefende lopers, de Asselronde; 25 kilometer voor de echte kilometervreters en de Acht van Apeldoorn, 8 kilometer voor de ‘sprinters’ of beginnende hardlopers. Onder ietwat druilerige omstandigheden liepen de deelnemers hun kilometers weg. De een lichtvoetig, de andere wat zwaarder. Maar terug op de basis – het vaste plekje van de NPSB in het souterrain van Theater en Congrescentrum Orpheus – waren er vooral blije gezichten.

De organisatie van deze voorjaarsklassieker staat al jaren als een huis. Naast de goede opvang in het Apeldoorns theater was er gezelligheid in de vorm van muziek en veel publiek langs de route. Het gaf de deelnemers een boost en deed ze de vermoeidheid vergeten. Stimulerend en opzwepend, een Energizer om door te gaan. Ook de NPSB had haar zaakjes weer op orde. Gedelegeerden Janneke en Jacqueline stonden klaar met het witte politie hardloopshirt voor de NPSB-lopers, krentenwegge en een mutje voor een soepje en drankje na afloop. Het werd weer enorm gewaardeerd door de deelnemende dienders.

Finish gehaald, lekker gelopen, wat een sfeer, sneller dan vorig jaar, het lijkt wel een reünie, wat een gezelligheid….

Zomaar een greep uit de opmerkingen bij de tafel van de NPSB.

In 2025 vindt de op 2 februari de 50e editie van de Midwintermarathon plaats. Een jubileumfeest waarbij wij graag van de partij zijn! Houdt onze nieuwsbrief in de gaten en zorg tegen die tijd dat je op tijd inschrijft. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar atletiek@politiesport.nl.

Uitslagen Midwintermarathon 2024: https://www.midwintermarathon.nl/uitslagen/