NK tafeltennis 2024 Hattem

0
115
nk-tafeltennis politie-kmar

Het was dit jaar al weer de 45e editie van het Nederlands Kampioenschap tafeltennis Politie/KMAR. De locatie was ook dit keer weer de mooie speelzaal van Smash’70 in Hattem.

Om half tien stonden barkeepers Ingrid Verhoeven en Peter van der Zee klaar met de koffie en thee voor de deelnemers.
Wedstrijdleider Ruud Schoon had ook alles weer prima voor elkaar. Morgens werd gestart met het enkelspel in de klassen A en B.
Zo rond het middaguur werd een gepauzeerd voor een goed verzorgde lunch met soep, broodjes en een kroket of kaassoufflé. Na de lunch werden de laatste beslissende partijen in het enkelspel gespeeld.

In de B-klasse ging de strijd lange tijd gelijk op voor drie spelers. Jacky Alting, Ruud Schoon en Coen Striegel hadden na vier ronden nog de maximale winst. Uiteindelijk bleef alleen Coen ongeslagen en werd 1e. Gevolgd door Jacky met één nederlaag. Zij verloor allen met 3-1 van Koen. Ruud werd met drie nederlagen toch nog verdienstelijk 3e.

In de A-klasse veroverde Vincent Blom opnieuw de titel. Hij stond opnieuw in de finale tegen Albert van Beek. Hoewel Albert er nog in slaagde om de 2e game te winnen met 11-9 ging de overwinning toch verdiend naar Vincent met 3-1. Levent Akkaya wist beslag te leggen op de 3e prijs door met 3-0 te winnen van Jeroen Schoonewille.
Het dubbel leverde ook al spannende wedstrijden op. Uiteindelijk eindigden drie dubbels met een gelijk aantal punten bovenaan. De gametelling van de onderlinge wedstrijden moest de beslissing brengen.

nk-tafeltennis politie-kmar

De uitslag werd: 1. Levent Akkaya-Falco van Os 2. Wilma van der Zee-Vincent Blom en 3. Albert van Beek-Coen Striegel.
Al met al wat het weer een gezellige en geslaagde dag die door een aantal deelnemers werd afgesloten met een bezoek aan de plaatselijke Chinees.