Nationale politiesportdag terug op de kalender

0
2076

Na twee jaar van afwezigheid – de reden is bekend – staat de nationale politiesportdag weer op de kalender. En hoe! Op het terrein van Mud Masters maakt de sportdag een spectaculaire rentree. Het evenement vindt plaats op 23 september in Biddinghuizen en heeft een recreatief en competitief karakter. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de invulling van het programma.

Mud Masters Blue Edition
Voor de sportdag 2022 hebben de NPSB en Mud Masters de handen ineen gesloten waardoor een unieke samenwerking is ontstaan. Een dag voordat Mud Masters Biddinghuizen van start gaat staat het terrein ter beschikking van de NPSB. Een deel van het parcours is dan speciaal opgebouwd voor Mud Masters Blue Edition. Daarnaast zijn er verschillende politie(werk) gerelateerde sport- en spelonderdelen. Hoe de dag er precies uit gaat zien is nog een verrassing. Maar het belooft hoe dan ook een spectaculaire dag te worden. De politiesportdag kent een dag-vullend programma van 09:30 (inloop vanaf 08:30 uur) tot 16:00 uur.

Ontmoeten, plezier en bewegen
De politiesportdag is er voor iedereen. Dit betekent dat we niet alleen fitte topsporters aan de start verwachten. In tegendeel! Collega’s die minder frequent sporten worden ook opgeroepen om zich aan te melden. Ontmoeten, plezier en samen bewegen, dát is waar het om draait. Daarnaast wordt er gestreden om de felbegeerde wissel-schaal. Op alle onderdelen zijn punten te verdienen, waardoor aan het einde van dag een winnende eenheid of dienst uit de bus komt. Per eenheid en dienst kunnen maximaal 35 à 40 collega’s deelnemen. De teamcaptains van de eenheden en diensten coördineren de deelname. Meedoen? Meld je dan snel aan bij de teamcaptain van jouw eenheid of dienst. De lijst van teamcaptains vind je bij het artikel over de nationale politie sportdag 2022 op intranet.

Bij deelname aan de politiesportdag kan je gebruik maken van de landelijke beleidsregel faciliteren fit en gezond. Overleg met jouw leidinggevende en vraag op tijd bijzonder verlof aan in BVCM.

Voor meer informatie: npsbkantoor@politiesport.nl