Politiegolfer van het jaar – tussenstand per 23 juni

0
772

De zomer moet nog beginnen en toch zijn er alweer vier wedstrijden gespeeld op de Politiegolftour 2022. Na het EDH Open van 22 juni jl. is het weer tijd om een tussenbalans op te maken in de twee klassementen.

Categorie Politiegolftopper
In deze groep heeft Wil Giesbertz van de Koninklijke Marechaussee met al 115 punten de koppositie overgenomen van Albert de Bree die de leiding had na twee wedstrijden. Wil lijkt zijn goede vorm uit 2021 door te zetten. Op de tweede plaats volgt Jan Rozema van de Landelijke Eenheid met 99 punten. Een gedeelde derde plek wordt bezet door Enno Wuijts en Nico Goos, beiden van de Staf Korpsleiding met 94 punten. Bij gelijke eindstand qua punten geeft de lagere handicap de doorslag. Opvallend is dat deze vier spelers nog maar drie wedstrijden hebben gespeeld terwijl er vier meetellen voor het eindklassement. Met nog twee wedstrijden te gaan, is er dus nog van alles mogelijk.

Categorie Politiegolfer
Deze groep betreft de spelers met een handicap van 0 tot en met 19.0. Hier gaat Hans Snip van de eenheid Noord-Holland aan de leiding met 135 punten. Hij wordt op de voet gevolgd door Paul Simpelaar, ook van de eenheid Noord-Holland die 130 punten heeft. Michel Dijkstra van de eenheid Amsterdam ligt daar weer kort achter met 127 punten. Deze drie heren hebben al vier wedstrijden gespeeld. Bij de achtervolgers is dat niet bij iedereen het geval. De volgende tussenstand zal dan ook nog interessanter worden aangezien de onderlinge verschillen niet groot zijn.

Derhalve óp naar de Twente Cup op 5 augustus! Voor wie nog wil inschrijven: er is nog plek en informatie en inschrijfformulier zijn op te vragen via sandro.pinna@politie.nl

 Download: PGVHJ 2022 – stand per 23062022