NK tijdrijden

0
833

Op 16 april 2022 vindt in Almere het NK tijdrijden van de politie plaats. Hierbij kan op de dijk gestreden worden om de rood-wit-blauwe trui! We zijn blij dat we eindelijk weer een mooie wedstrijd mogen organiseren. We sluiten hierbij aan bij de organisatie van de Tri2one tijdrit Almere. Een tijdrit die al jarenlang populair is onder beginners die voor het eerst hun race tegen de klok starten op een normale racefiets, tot de meest aerodynamische tijdritspecialisten. De tijdrit wordt gehouden op de Gooimeerdijk-Oost. We rijden twee rondes van 14 kilometer en voor het overgrote deel over een brede autoweg. Dit supersnelle parcours zal vast gaan zorgen voor mooie gemiddelde snelheden!

Je kan je inschrijven via:
https://mylaps-registrations.com/tijdritalmere2022/register/78654

De inschrijving is volledig gratis! Er zal een apart klassement zijn voor zowel de dames en heren.

We starten rond 10.00 uur. Exacte starttijden zullen later volgen.

Op de website https://start-2-finish.nl/tijdrit-almere/ kan je je alvast oriënteren op het parcours (let op, schrijf je dus nog niet in via de reguliere inschrijflink via de website, maar via bovenstaande link).

Maak zoveel mogelijk collega’s enthousiast om samen met ons de uitdaging aan te gaan. Stuur het bericht dan ook vooral door naar al jouw fietsende collega’s. Graag tot zaterdag 16 april!

Voor meer informatie: wielersport@politiesport.nl