NPSB tijdens de AGR en GF Schleck

0
16

Afgelopen periode zijn er veel collega’s geweest die zich flink hebben uitgedaagd op de fiets. Laten we beginnen met een succesvolle editie van de Amstel Gold Race 2024. De politie kreeg 50 toegangsbewijzen en er was enorm veel animo voor deze tocht. Binnen een paar weken waren alle tickets weg en was er sprake van een behoorlijke reservelijst.

Op de dag zelf reden de collega’s verschillende afstanden. Een heerlijk zonnetje, een prima sfeer en mooie heuvels, wat wil je nog meer? Hopelijk krijgen we volgend jaar weer de kans om vanuit de NPSB mee te doen. Zodra hier meer over bekend is, communiceren we dit meteen. Volg hiervoor ons instagram-account @politiewielersport of meld je aan voor het strava account NPSB Wielersport!

Verder werd er in het laatste weekend van mei voor een aantal fanatiekelingen gekozen voor een Gran Fondo, namelijk de GF Schleck die deel uitmaakte van de UCI World Series. Via deze cyclo zou je je voor het WK Gran Fondo kunnen kwalificeren als je bij de eerste 25% van jouw leeftijdscategorie wist binnen te komen. Bij een aantal collega’s is dit ook daadwerkelijk gelukt, dus zij kunnen komend jaar naar Denemarken.
Ook de overige collega’s hebben een mooie prestatie geleverd door ongeveer 160 kilometer met behoorlijk wat hoogtemeters af te leggen in een behoorlijk snel tempo. De GF Schleck was dit jaar erg snel vol, maar we zijn zeker van plan om ons volgend jaar ook te gaan richten op deze mooie tak van sport.

Heb je interesse in het rijden van cyclo’s?
Stuur dan een mailtje naar wielersport@politiesport.nl en wellicht tot volgend jaar!