Swim to fight cancer

0
658

Swim to fight cancer’ zodat extra onderzoek naar kanker mogelijk wordt.
Begin dit jaar kreeg ik een experimentele behandeling die werkte! Hoe
mooi is het om nu bij te kunnen dragen aan onderzoek.

Miriam-van-de-Hoorn-swim-to-fight-cancerMijn naam is Mirjam van den Hoorn. Sinds 1997 werkzaam bij de politie, en op dit moment aan het re-integreren als docent in Leusden. In 2021 zou ik meegaan met de herstelreisvan de NPSB naar Schotland. Corona, maar meer nog mijn eigen lijf, maakte dat onmogelijk. Waar ik herstellende hoopte te zijn van lymfeklierkanker, bleek ook een zwaardere behandeling niet aan te slaan. In januari dit jaar kreeg ik een experimentele behandeling. En nu ben ik al 3 schone scans verder en
weer aan het werk.
Zonder kankeronderzoek zou deze behandeling niet mogelijk zijn geweest!
De zenuwen in mijn voeten zijn aangetast door de chemo, maar zwemmen kan
ik. Trots ben ik dat ik nu met een eigen team (Mirminnen) mee kan doen
aan de Swim to fight cancer in Amersfoort De Swim vindt plaats op zondag
11 september.

Wil je bijdragen aan dit mooie initiatief, dan kun je ons sponsoren via bv. de link van mijn dochter Sofie: https://www.fightcancer.nl/s/16033/18695

Swim to fightcancer en ik zijn je heel dankbaar.