Ter land, ter zee en in de lucht… 2e kitesurf clinic NPSB

0
360

In verband met de geringe belangstelling gaan we een volgende editie in 2024 organiseren. 

Na het grote succes van de 1e kitesurf clinic in mei heeft de NPSB besloten om nog een event te organiseren. Samen met een kitesurfschool zal er een dag georganiseerd worden die grotendeels vergoed wordt door de NPSB, dus voor een hele lage bijdrage kun jij kennismaken met deze waanzinnige sport.

Ter land, ter zee en in de lucht… wil jij eens ontdekken of kitesurfen wat voor jou is? Gezellig samen met collega’s een dagje ‘spelen’ op het strand en in het water.
Tijdens deze dag leer je van professionele kite instructeurs de theorie, de werking van de kite en bar en ga je voor het eerst de kite besturen. Je zult de kracht en adrenaline van het kiten ervaren en als het goed gaat, ga je ook zeker het water in om te bodydraggen en maak je misschien wel jouw eerste meters.
Een goede basis is essentieel om veel plezier te beleven aan het kitesurfen en veilig het water op te gaan.

Wanneer? Betreft 1 dag: 22e september (extra back up dag bij geen wind op 22e = 29 september)
Locatie: op het strand van Scheveningen / Kijkduin
Tijd: ong. van 12:00-18:00
Maximaal aantal plekken: 20-25 personen (o.a. 4 uur een introductie les in groepjes)
Afsluiting (borrel)hapje en een drankje
Bijdrage: Normaal is dit €115- waarin de NPSB hiervan een bijdrage zal doen van €70,-. Dit maakt dat de eigen bijdrage nog maar €45,- en dus een super kans om kennis te maken met kitesurfen.
Voorwaarde is wel dat je alle dagen beschikbaar bent (of kunt maken in jouw agenda) of jouw beschikbaarheid doorgeeft, zodat eventueel iemand anders de andere dagen kan aansluiten.

Geef je hier op als je erbij wilt zijn, stuur een mail naar: nikita.rijken@politie.nl