Wedstrijdkalender 2021

0
1067
NPSB golf

In de 2e helft van dit jaar staan er nog zeven wedstrijden op het programma, te beginnen met de interland tegen België op 25 augustus a.s.. Voor deze wedstrijd konden spelers zich kwalificeren via de Politiegolftour en Team NL is met 36 spelers compleet. Daarna volgen de LE Open op 3 september (vol), het NK Stableford op 20 september, de Texel Challenge op 13 oktober en de Beste Eenheid van Nederland op 22 oktober. Voor deze wedstrijden staat de inschrijving nog open voor actieve en gepensioneerde collega’s met maximale handicap van 54 (gespeeld wordt met maximaal handicap 36). Verdere informatie en inschrijfformulieren zijn op te vragen via golf@politiesport.nl

Op 5 november vindt de PolMar-cup plaats tussen Team Politie en Team Marechaussee; ook hiervoor geldt een kwalificatie. En op 9 december spelen we de inmiddels traditie geworden Winter Koppel Wedstrijd.

Vanwege corona ging de geplande Winterfuntour in januari en februari niet door. Wellicht dat er nog een funwedstrijd georganiseerd wordt rondom de Kerst maar dat wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

Download: https://www.politiesport.nl/wp-content/uploads/2021/08/NPSB-wedstrijdkalender-2e-helft-2021.xlsx

Met sportieve groet,
Petra