37e Texeltoertocht

0
733

Woensdag 1 juni 2022

De personeelsvereniging politie Noord-Holland organiseert weer de traditionele Texeltoertocht.

Dit jaar wederom met de mogelijkheid om een deel van Texel wandelend te verkennen.

We starten weer met een redelijk snelle groep fietsers die niet harder dan 25 kilometer per uur rijdt. Deze wordt voorgereden door rijders van de Texelse wielersportgroep. Daarnaast rijdt er een langzamere groep als daar animo voor is. Bovendien bestaat de mogelijkheid het eiland op eigen gelegenheid te verkennen. De inschrijving staat open voor leden, evenals echtgenotes(en), vrienden en kennissen.

Ook dit jaar is er een mountainbike tocht. Deze start op het uiterste puntje van Texel, aan de kant van Den Helder en vervolgt dan naar het noorden over het strand naar de Slufter richting De Cocksdorp. Bij voldoende deelname.

We vertrekken met de boot afvaart 09.30 uur uit Den Helder. U kunt uw auto in de omgeving parkeren. Wij zouden graag zien dat u om 09.00 uur bij de boot aanwezig bent met of zonder fiets. U kunt op Texel, naast de Texelse boot, ook een fiets huren c.q. elektrisch of een tandem (op eigen kosten).

In de buurt van de Slufter kunt u uw lunchpakket bij ons ophalen en daar in de buurt opeten. Bij de Slufter kunt u ook genieten van het uitzicht bij de uitkijkpost. In verband met personeelstekorten in de horeca lukt het helaas niet meer om met z’n allen in een restaurant te lunchen.

De personeelsvereniging is de afgelopen 36 jaar uitermate enthousiast geweest over de deelname de tocht. Schrijf op tijd in, de inschrijftermijn sluit 15 mei.

Inschrijfkosten:

  • Leden van de personeelsvereniging politie Noord-Holland gratis.
  • Overige deelnemers betalen € 13,50,- (bootkosten, eten en herinnering)
  • U kunt betalen op NL53 INGB 0005241043 t.n.v. R.J.Slikker te Balk.

Voor verdere info en opgave:
Rein Slikker, tel.: 0514-602662 of 06-29058868
E-mail: r.j.slikker@home.nl of linda.slikker@politie.nl

We hopen dat u gebruik wilt maken van de unieke gelegenheid om Texel te bezoeken. Het eiland is groot genoeg bijna altijd mooi weer. Echt een dag om niet meer te vergeten.

Rein Slikker