Inschrijving NSG Mountainbiketocht open

0
926

Op vrijdag 28 oktober 2022 wordt de 26e editie van de NSG mountainbiketocht georganiseerd. De JustMBK is een besloten mountainbiketocht voor personeel van DJI/GW (NSG-sport) en politie (NPSB). Ook dit jaar is er weer een afwisselende, uitdagende en mooie route gemaakt.

Let op dat er dit jaar een nieuwe start- en finishlocatie is t.o.v. voorgaande jaren. De start is bij Camping Nederrijkswald, Zevenheuvelenweg 47, 6571 CH Berg en Dal.

In deze editie heb je de keuze tussen de afstanden 25, 45 of 65 kilometer. De NSG mountainbiketocht is een combinatieroute en bestaat uit drie lussen die onderling met elkaar zijn verbonden. De splitsingen zijn met borden aangegeven. De aanlooproute en zone 1 wordt aangegeven door een rood driehoek met twee rondjes, die het internationaal ATB teken aangeven. Zone 2 wordt aangegeven door een paars driehoek en zone 3 wordt aangegeven door een blauw driehoek. 

Vanaf 9.30 uur kan je je aanmelden. Om 10.30 uur is de gezamenlijke start. Tijdens de tocht kan je gebruik maken van de bevoorrading. Aan het einde van de tocht bestaat de mogelijkheid tot douchen en zal er voor iedereen pasta geserveerd worden!

Voor deelnemers van de NPSB is het inschrijfgeld slechts 10 euro per persoon. Inschrijven kan via https://inschrijven.nl/form/2022102850272-nl

Eventuele aanpassingen of mededelingen en extra informatie over de routes kan je vinden op www.justmbk.nl