Nationaal politie vrouwenteam oefent tegen Saestum Vrouwen 2

0
1029

Op dinsdagavond 15 februari speelt het NPSB vrouwenteam tegen Vrouwen 2 van Saestum. De wedstrijd begint om 20.00 uur en wordt gespeeld op het sportpark van Saestum in Zeist. Via de communicatiekanalen van Saestum is het volgende gedeeld over de op handen zijnde wedstrijd:

Vrouwen 2 van Saestum spelen in de Hoofdklasse A en staan nu op de 5e plek in de competitie. De laatste wedstrijd die het team speelde was op 27 november. Door de lock-down was trainen lange tijd niet mogelijk. Recent zijn de trainingen hervat. De eerstvolgende wedstrijd staat gepland op 12 februari tegen Sparta Rotterdam Vr1.

Coach Marcel van der Togt kijkt uit naar het duel tegen het politieteam: “Een mooi affiche om tegen dit elftal een oefenwedstrijd te kunnen spelen. We hebben lang stil gelegen en hopelijk kunnen we ons hiermee goed voorbereiden op het vervolg van onze competitie waarin alles nog open ligt voor een goede eindklassering“.

Ook aanvoerster Pascalle Doorn verheugt zich op de wedstrijd: “We hebben al meerdere maanden geen wedstrijd kunnen spelen. Ik denk dat ik namens het hele team spreek als ik zeg dat we vooral zin hebben om gewoon weer lekker een potje te voetballen. We vinden het dan ook enorm leuk dat we een oefenwedstrijd kunnen spelen tegen het vrouwenteam van de Nationale Politie“.

Het NPSB vrouwenteam is in voorbereiding op het EK voor politie vrouwenteams. De staf is hier al druk doende mee. Dit EK vindt plaats in juni in Noorwegen. Op dit moment bestaat de selectie nog uit 26 vrouwen; uiteindelijk mogen er 18 mee naar het toernooi. Maandelijks speelt het team een oefenwedstrijd ter voorbereiding. Coach Nihat “we gaan ons best doen om zo sterk mogelijk voor de dag te komen en de politie goed te vertegenwoordigen”.