Nieuwe gedelegeerde Golf

0
701
NPSB golf

Beste politiegolf(st)er,

Vanaf nu heb ik het genoegen om samen met Petra de werkzaamheden
als NPSB-gedelegeerde Golf te verrichten.

Ik zal mij hierbij even voorstellen.

Mijn naam is Dennis Pistoor, 47 jaar, getrouwd en ben, na 22 jaar in het blauw in Amsterdam te hebben gewerkt, nu werkzaam op het basisteam Hoorn in de eenheid Noord Holland als Ondersteuner Bedrijfsvoering.

In mijn privétijd ben ik lid van Burggolf De Purmer waar ik ook sinds 2017 voorzitter ben van de Wedstrijd- en Technische Commissie. Het organiseren en regelen van (golf-)wedstrijden is mij op mijn lijf
geschreven en ik doe het met veel plezier.

Met nieuwe ideeën en veel enthousiasme ga ik me nu inzetten om nog meer
politiecollega’s te kunnen betrekken bij de NPSB golfwedstrijden. Jullie
zullen dan ook de komende tijd steeds vaker mails van mij voorbij zien
komen.

Tijdens de wedstrijden hoop ik persoonlijk kennis met jullie te maken.

Tot op de golfbaan!