NK Mountainbike 2023

0
1131
nk-mountainbike-2023

Op woensdag 11 oktober 2023 wordt het NK mountainbike georganiseerd. In Oldebroek wordt een mooi rondje uitgezet met een aantal leuke technische uitdagingen. Er zal bij elke lastige passage een chicken route liggen zodat het rondje ook te rijden is voor wat minder ervaren renners en rensters.

Dit jaar zal er ook een trui te behalen zijn bij de funklasse. Deze categorie is voor niet-licentiehouders die ervaring op willen doen bij het rijden van wedstrijden. In deze categorie is het ook toegestaan om op een crosser of gravelfiets deel te nemen. Bij de dames- en herencategorie is alleen een mountainbike toegestaan.

Het programma is als volgt:

11.000 uur funklasse en dames (40 minuten wedstrijd)
12.00 uur heren (60 minuten wedstrijd)

Vanaf 10.00 uur zijn jullie welkom om je startnummer te halen. Na afloop van de wedstrijden zal de podiumceremonie zo snel mogelijk volgen. Iedereen is welkom om daarna nog wat te drinken in de kantine. Ook is er gelegenheid om te douchen.

Een transponder is niet nodig. Deze zit bij de inschrijving.

Inschrijven kan via https://inschrijven.nl/form/2023101150272-nl
Schrijf je op tijd in en maak je collega´s enthousiast! Vorig jaar is het NK namelijk geannuleerd vanwege te weinig inschrijvingen en dat willen we dit jaar graag voorkomen.

Graag tot dan!