NK Politie tennis

0
697
NK Politie tennis
Alle medaille winnaars

Woensdag 15 juni 2022 was het eindelijk zover. Na 2 Jaren geen NK Politie tennis kunnen organiseren door Covid, konden we nu het 10-jarig jubileum gaan vieren.

In 2019 afscheid genomen Josje en Joke binnen de organisatie en aan Mariska en Glenn 2 nieuwe medeorganisatoren gevonden.
Waar we andere jaren boven de 100 deelnemers kwamen, kwamen we nu niet verder dan 37. Zo weinig animo was wel balen maar toch hebben we er een mooi toernooi van gemaakt. Voor het eerst een dag zon in Hilversum na de vorige edities veel regen gezien te hebben.

NK Politie tennis

In augustus gaat Nederland deelnemen aan het EK tennis in Munster Duitsland. Voor het team een goede mogelijkheid om een keer te oefenen. Nieuwe tennissers en collega’s die al jaren meedoen hebben er een mooie dag van gemaakt. Bij de heren enkele werd Roelof Ameshoff kampioen, helaas geen dames in de enkel dus daar geen kampioen.

De tennissers die meegedaan hebben werden nog verrast met een Oranje nek handdoek vanwege de jubileum editie. Allen gaven aan een leuke dag gehad te hebben.

Voor 2023 gaat de organisatie nog bekijken of juni wel zo’n goede maand voor het NK tennis is. We gaan de verschillende mogelijkheden bekijken en laten dit zo snel mogelijk weten.

Een optie is om eenheid tennistoernooien te organiseren. Heb jij interesse om dit voor je eenheid te doen?  Er kan vanuit de NPSB een tegemoetkoming gegeven worden.

Heb je hier interesse in of weten wanneer het NK tennis 2023 is, maak dan een mail naar tennis@politiesport.nl

De Wedstrijd organisatie,
Karin – Mariska – Glenn

Foto’s: Roelof Ameshoff en Roy Otten finale HE 2-3