NK Tennis 2023

0
950
nk-tennis

In 2023 gaan we voor de 11e keer het NK tennis organiseren. Zoals de laatste jaren gebruikelijk worden deze gehouden in Hilversum.

Voor iedereen
Sommige denken dat het NK tennis alleen is voor degene die heel goed kunnen tennissen. Niets is minder waar. Het NK is voor de categorie 2 tm 8 dus iedereen die wel eens een balletje slaat kan meedoen. Heb je geen licentie meer maar wil je toch tennissen, ook dan kun je meedoen. Geen mix of dubbel partner? Dan kun je toch inschrijven en gaan wij op
zoek naar een tennismaatje.

Onderdelen
We spelen in de enkel, dubbel en gemengd  in  poule vorm met afhankelijk van het aantal deelnemers nog finale wedstrijden.

Inschrijven
We maken gebruik van tennis toernooi planner waar je je binnenkort kunt inschrijven. Indien je een mail maakt naar tennis@politiesport.nl krijg je van de
organisatie een mail wanneer de inschrijving is geopend.

Kampioenen NK 2022.

NK en EK Tennis
In 2022 hebben we met het Nederlands team meegedaan aan het EK tennis. De spelers en speelsters zijn geselecteerd tijdens eerdere kampioenschappen.  In 2024 wordt het volgende EK gehouden en voor dat evenement willen we tijdig gaan trainen met een brede selectie. We mogen 5 dames en 5 heren inschrijven. Wil jij heel graag meedoen op een EK dan zou ik zeker met het NK meedoen!