NK Tijdrijden op 8 april 2023

0
812
tijdrijden

Ook dit jaar vindt er weer een Nederlands Kampioenschap tijdrijden plaats! Dit zal op zaterdag 8 april 2023 zijn en is net als de voorgaande edities in Almere.

We sluiten aan bij de organisatie van Start2Finish. De tijdrit Almere is al jarenlang populair onder beginners die voor het eerst hun race tegen de klok starten op een normale racefiets, tot de meest aerodynamische tijdritspecialisten. De tijdrit wordt gehouden op de Gooimeerdijk-Oost.

Er worden twee rondes afgelegd van 14 kilometer en dit zijn voor het overgrote deel brede rechte wegen. Er zal een apart tijdsblok zijn voor deelnemers van het NK politie.
Houd je van een uitdaging en wil je testen hoe diep je kunt gaan? Doe dan mee! Iedereen is welkom en je kan op jouw eigen niveau de grenzen opzoeken. Ook is het altijd mooi om weer collega’s uit het hele land met dezelfde passie te ontmoeten.

De inschrijving is voor politiecollega’s volledig gratis!  Let wel op dat je je inschrijft via deze link (en dus niet via de link op de website van de organisatie):

https://mylaps-registrations.com/tijdrit_almere_2023/register/95375

De start is om 11.55 uur. Er zal een apart klassement zijn voor zowel de dames als de heren.

Op de website https://start-2-finish.nl/tijdrit-almere/ vind je meer informatie over het parcours en de locatie.

Voor vragen kan je terecht bij ons via wielersport@politiesport.nl.
We hopen jullie daar te zien!