NPSB van de partij bij cyclo’s!

0
190
npsb wielersport

Naast de Amstel Gold Race (waarbij de inschrijving voor de NPSB al vol zit), gaat de NPSB zich dit jaar ook voorbereiden op granfondo’s.
Het WK Gran Fondo wordt komend jaar in het Deense Aalborg verreden van 28 augustus 2024 (openingsceremonie) tot en met 1 september 2024 (wegwedstrijd). De exacte route en afstanden zijn nog niet bekend, maar het zal waarschijnlijk een glooiend parcours worden.

Als je wilt deelnemen, moet je je kwalificeren. Er zijn verschillende kwalificatiemomenten. Als je bij één van de UCI Gran Fondo World Series bij de top 25% finishers van je eigen categorie (op basis van leeftijd en geslacht) behoort, kan je deelnemen.

Eén van de kwalificatiemomenten betreft de GF Andy Schleck die plaatsvindt op 25 mei 2024 (zie hiervoor https://schleck-x-perience.com/granfondo/).

Wil je meedoen vanuit de NPSB? Meld je dan nu aan via wielersport@politiesport.nl

Voor de GF Andy Schleck wordt jouw inschrijvingsbewijs voor 50% vergoed. De inschrijving in de mannen categorie 19-34 zit helaas al vol, maar voor de andere categorieën is nog plaats.

Als je gekwalificeerd bent, kan je met de NPSB meereizen naar Denemarken! De reis, verblijf en eten worden voor jou geregeld. Je betaalt 50% voor de gehele reis en we zullen een paar dagen in Denemarken verblijven.

Je bent ook vrij om aan een andere UCI Gran Fondo deel te nemen zodat je kan deelnemen bij het WK. Inschrijving voor andere Gran Fondo’s met kwalificatiemoment zijn wel volledig voor eigen rekening.