Tennis 2022

0
770
tennis-npsb

NK Politie Tennis

Het NK tennis is een evenement dat we binnen de politiesport al jaren organiseren.
Werd het in het begin georganiseerd in Eindhoven, zijn we nu al 2 jaar te gast bij het Tulip Tennis Center in Hilversum. Een complex waar ze meer dan voldoende gravelbanen hebben liggen en waar een mogelijkheid is om uit te wijken naar 6 binnenbanen.
In 2020 en vervolgens in 2021 wilden we het 10 jarig jubileum van dit toernooi vieren maar helaas dacht Corona daar anders over. Kunnen we in 2022 hier wel bij stilstaan?Als het aan de organisatie ligt wel.

We willen het NK tennis toernooi organiseren op woensdag 15 juni 2022 in Hilversum.
Dit toernooi is voor alle (oud) collega’s van de politie en Kmar en duurt de gehele dag.
Het maakt niet uit of je speelsterkte 2 of 8 op je pasje hebt staan. Wij delen in op sterkte dus ook jij bent welkom. Ieder jaar hebben we rond de 100 deelnemers en wordt het gezien als een leuk evenement. Vanaf dit jaar kunnen we niet meer werken met de licentie van TTP (tennis Toernooi Planner) die we altijd gebruikt hebben. Dit kan inhouden dat tennissers uit vorige edities van het NK niet meer automatisch gemaild worden.
Heb jij interesse stuur dan een mail naar tennis@politiesport.nl.

EK politie Tennis

Net als het NK is in 2021 ook het EK niet doorgegaan. Voor dit EK is het toegestaan om met 5 heren en 5 dames deel te nemen en wordt er gespeeld in het dubbel- en enkelspel.
De EK selectie van 2021 blijft bestaan en is met een paar spelers aangevuld. Deze selectie traint een aantal keren per jaar gezamenlijk. De EK-spelers doen in principe mee met de NK en proberen ook deel te nemen aan de WPFG. Deze WPFG wordt een week voor het EK gehouden. Het EK is van 31 juli tot en met 7 augustus en wordt gehouden in Munster, Duitsland. Indien je graag in aanmerking wil komen voor een plek op de reserve-spelerslijst voor het EK team, kun je naar bovenstaand mailadres een mail sturen.

Eenheid toernooi

Wij krijgen wel eens een vraag of er mogelijkheden zijn voor een financiële bijdrage vanuit de NPSB om een tennistoernooi voor een eenheid te organiseren. Deze mogelijkheid is in de begroting opgenomen. Dus ook voor deze vraag stuur een mail naar het eerder genoemde e-mailadres.

Namens de organisatie van het Politie Tennis wensen wij je een mooi en sportief 2022 toe en we hopen je te zien tennissen op 15 juni in Hilversum.

Groetjes,
Glenn – Karin – Mariska