Goede doel Cop2000: ruim 20.000 euro voor herstelsportreis NPSB

0
943
cop-2000-cheque
Korpschef Henk van Essen

Collega’s zijn massaal in beweging gekomen om voor 20 mentaal en/of fysiek geblesseerde collega’s de herstelsportreis in 2022 mogelijk te maken. In de aanloop naar en tijdens Cop2000 Live werd massaal gedoneerd en als klap op de vuurpijl verklapte korpschef Henk van Essen dat de korpsleiding samen met stichting Waardering Erkenning Politie (WEP) het bedrag gaat verdubbelen. Jacqueline Rustidge mocht op 22 december namens de NPSB de cheque in ontvangst nemen.

Samen met Michel Hagenbeek staat Jacqueline aan de wieg van de NPSB herstelsport. De collega’s worden tijdens een opwerktraject van enkele maanden voorbereid op de reis die tijdens de laatste week van september in Schotland zal plaatsvinden. Op dit moment is het tweetal bezig de groep samen te stellen. Er is nog plek voor collega’s die door ziekte uitgevallen zijn en die graag sport en bewegen willen inzetten om het herstel te bevorderen.

Ben of ken je een collega in herstel van mentale- en/of fysieke tegenslag? Mail voor meer informatie over de NPSB herstelsport en de herstelsportreis naar npsbkantoor@politiesport.nl.